SERVEIS

Paviments

Paviments Obres Privades

Paviments Obres Públiques

Paviments Impresos

Piscines

Paviments industrials

OBRES PRIVADES

Paviments industrials

Els paviments industrials són aquells destinats a instal·lacions industrials on hi ha un gran trànsit, tant humà com de vehicles de gran tonatge, i que necessiten una superfície dura i resistent per aguantar tota l’activitat que es desenvolupa.

Per a instal·lacions industrials, el paviment de formigó és l’opció idònia, ja que presenta característiques òptimes: llarga durabilitat, gran duresa i resistència, alta permetria, fàcil neteja i requereix poc manteniment.

OBRES PRIVADES

Paviments particulars

Els paviments per a obres particulars estan destinats a instal·lacions i habitatges particulars. Per aquest tipus d’obres, el formigó és una opció molt recomanable perquè té una llarga durabilitat i resistència, alta perimetria, fàcil de netejar i requereix poc manteniment. Així mateix, permet diferents acabats i colors per personalitzar-lo a les necessitats i els gustos del client.

Paviments particulars
Els paviments per a obres particulars

OBRES PÚBLIQUES

Paviments públics

Els paviments públics són ideals per a instal·lacions públiques on hi ha gran trànsit, tant humà com de vehicles, com pàrquings, carreteres, parcs i places, instal·lacions esportives…

Les característiques del formigó s’adequa perfectament a aquest tipus d’instal·lacions: llarga durabilitat, alta perimetria, gran resistència i duresa, fàcil neteja i poc manteniment. També permet diferents acabats i colors per adaptar-lo a la zona, a l’activitat que es desenvolupa oa l’entorn.

PAVIMENTS IMPRESOS

Paviments impresos

El paviment de formigó imprès és un paviment decoratiu que es pot aplicar tant a l’interior com a l’exterior. Compte amb una àmplia gamma de colors a triar i possibles combinacions de disseny. Es tracta d’un material excel·lent, ja que té un cost de manteniment baix i és molt fàcil de netejar.

Comptem amb diferents dissenys i acabats, així com diferents colors que es poden personalitzar i adaptar a les necessitats concretes de cada client.

Format

Tipus d'adoquins

Colors

Colors per als Adoquins

PAVIMENTS IMPRESOS

Piscinas

Piscines d’obra nova

La piscina de formigó ofereix un disseny personalitzat per triar acabats. Les dimensions són totalment personalitzables, tant de mida com de profunditat, podent adaptar-se a terrenys irregulars o jardins de qualsevol tipus. D’aquesta manera, s’adapta a l’entorn i forma part del paisatge.

Els principals avantatges de les piscines de formigó són:

  • Evita danys estructurals i possibles fuites.
  • Alta durabilitat.
  • Estalvi en manteniment.
  • Disseny personalitzat.
  • Augmenta el valor del vostre habitatge.

Paviments de piscina impresos

Des de Paviments Camps també oferim l’opció d’aplicar paviments impresos al voltant de la piscina, amb colors i maneres de triar per personalitzar-la. Els acabats faran que la piscina sigui molt més elegant i segura. Els principals avantatges de la col·locació de paviments impresos al voltant de piscines són:

  • Acabats estètics.
  • Materials resistents.
  • Econòmic.
  • Antilliscants (per evitar accidents).
  • Requereix poc manteniment.