SERVEIS

Paviments

Paviments Obres Privades

Paviments Obres Públiques

Paviments Impresos

Piscines

Paviments industrials

OBRES PRIVADES

Paviments industrials

Els paviments industrials són aquells destinats a instal•lacions industrials en les quals hi ha un gran trànsit, tant humà com de vehicles de gran tonatge, i que necessiten una superfície dura i resistent per aguantar tota l’activitat que s’hi desenvolupa.

Per a instal·lacions industrials, el paviment de formigó és l’opció idònia, ja que presenta característiques òptimes: llarga durabilitat, gran duresa i resistència, alta permetria, fàcil neteja i requereix poc manteniment.

OBRES PRIVADES

Paviments particulars

Els paviments per a obres particulars van destinats a instal·lacions i habitatges particulars. Per aquest tipus d’obres, el formigó és una opció molt recomanable perquè té una llarga durabilitat i resistència, alta perimetria, és fàcil de netejar i requereix poc manteniment. Alhora, permet diferents acabats i colors per tal de personalitzar-lo a les necessitats i gustos del client.

Paviments particulars
Els paviments per a obres particulars

OBRES PÚBLIQUES

Paviments públics

Els paviments públics són ideals per a instal·lacions públiques on hi ha gran trànsit, tant humà com de vehicles, com per exemple pàrquings, carreteres, parcs i places, instal·lacions esportives…

Les característiques del formigó s’adeqüen perfectament a aquest tipus d’instal·lacions: llarga durabilitat, alta perimetria, gran resistència i duresa, fàcil neteja i poc manteniment. També permet diferents acabats i colors per adaptar-lo a la zona, a l’activitat que s’hi desenvolupa o a l’entorn.

PAVIMENTS IMPRESOS

Paviments impresos

El paviment de formigó imprès és un paviment decoratiu que es pot aplicar tant a interior com a exterior. Compta amb una àmplia gamma de colors a escollir i possibles combinacions de disseny. Es tracta d’un material que resulta excel·lent, ja que té un cost de manteniment baix i és molt fàcil de netejar.

Comptem amb diferents dissenys i acabats, així com diferents colors que es poden personalitzar i adaptar a les necessitats concretes de cada client.

Format

Formats

Colors

Colors

PAVIMENTS IMPRESOS

Piscines

Piscines d’obra nova

La piscina de formigó ofereix un disseny personalitzat l’opció d’escollir acabats. Les dimensions són totalment personalitzables, tant de grandària com de profunditat, i es pot adaptar a terrenys irregulars o jardins de qualsevol tipus. D’aquesta manera, s’adapta a l’entorn i forma part del paisatge.

Els principals avantatges de les piscines de formigó són:

  • Evita danys estructurals i possibles fuites.
  • Alta durabilitat.
  • Estalvi en manteniment.
  • Disseny personalitzat.
  • Augmenta el valor del seu habitatge.

Paviments de piscina impresos

Des de Paviments Camps també oferim l’opció d’aplicar paviments impresos al voltant de la piscina, amb colors i formes a escollir per tal de personalitzar-la. Els acabats faran que la piscina sigui molt més elegant i segura. Els avantatges principals de la col·locació de paviments impresos al voltant de piscines són:

  • Acabats estètics.
  • Materials resistents.
  • Econòmic.
  • Antilliscants (per evitar accidents).
  • Requereix poc manteniment.